20-10-22 | Boek 10x10artist met lino Valeria Vangelista

Kunstgalerie Atelier Open (AO) presenteert het boekwerk 10x10artist!

 

AO wil jonge kunstenaars helpen bekend te worden. Dit jaar geeft AO Valeria Vangelista een platform. Valeria is een kunstenaar en illustrator uit Italië. Onderdeel van het boekwerk 10x10artist is een linoleumdruk van Valeria. Haar linoleumsnede (van 10×10 cm) is gedrukt in een oplage van 150. De linoleumdruk is genummerd en gesigneerd. Een afdruk is (los) ingevoegd in het boek. Met de aankoop van het boekwerk ondersteun je deze talentvolle, jonge kunstenaar.

 

Naast het werk van Valeria Vangelista bevat het boekje inspirerend werk van de kunstenaars die meedoen aan het project 10x10artist. Daarmee is het een leuk cadeau voor de komende feestdagen. Het boek (inclusief linoleumdruk) kost 20 euro. Dat is exclusief verzendkosten.

 

Bestellen kan via onze webwinkel. Mailen kan natuurlijk ook! Stuur een bericht naar info@atelieropen.nl met naam en adres en zorgen dat je het boek krijgt! Het boekje is eveneens fysiek te koop bij Kunstgalerie Atelier Atelier Open en tijdens de 10x10artist-exposities bij café Eijlders en Galerie de Stoker in de maand november.